RADIO HEAR

Tämä nettisivu on jumahtanut tällaiseen ihmeelliseen kehitysvaiheeseen, jossa voi lähinnä painaa play-nappia ja kuunnella radiota. Sinänsä, mitäpä radion muutenkaan tarvitsisi kummallisempaa esitellä. Jos haluat tietää enemmän ja ajankohtaisemmin asioista, Hearin tapahtumista ja Höstfest-festarista ym. kannattaa seurata näitä paikkoja:

facebook.com/radiohear
www.hear.fi/hostfest
facebook.com/hostfest
twitter.com/radiohear

Yleistä

Radio Hear on vuonna 2003 perustettu ja vuonna 2006 julkisen toimintansa aloittanut nettiradio. Radion toiminta perustuu voittoa tavoittelemattoman avoimen Hear ry:n tekemisille.

Radio Hear käyttää lisenssivapaita ohjelmia sekä enimmäkseen Teosto-vapaata musiikkia. Tavanomaisesta radiosta poiketen sillä ei ole kiinteitä toimitiloja eikä vakituista ohjelmatarjontaa vaan ohjelmia lähetetään hajautetusti studioista ympäri Suomen. Konseptiin kuuluu ajatus siitä, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus ilmaista itseään radion keinoin.

Radio Hearia voi kuunnella Internetin välityksellä suorana MP3- tai Ogg-virtana. Lähetyksiä voi olla samanaikaisesti useammalla kanavalla, joista yksi ( kuuntele ) toimii pääkanavana ja toimii ympäri tuntien, vuorokausien ja vuosien.

Ota yhteyttä: radio@hear.fi

Tärkeä muistutus kuuntelijalle

Osaa Radio Hearin soittamasta musiikista hallinnoi Teosto.

Tämän Internet-palvelun on musiikin tekijöiden ja musiikkikustantajien puolesta lisensioinut Teosto/NCB.

Teoston suojaamien teosten käyttö muuhun kuin yksityiseen käyttöön ei ole sallittua eikä sävelteoksia saa esittää julkisesti ilman Teostolta etukäteen hankittua lupaa.

Kuvastriimi (#hearlive):

 [lisää!]